Jeugdherinneringen van de koekoeksklok kunnen u misschien doen denken aan die woonkamer van de buren of van die gekke tante. Voor veel jongere mensen vallen de authentieke koekoeksklokken niet in de smaak. In deze blogpost willen we u daarom een heel ander beeld van de koekoeksklok zien, en hopen u te laten zien dat ze ook passen in een modern interieur! Zo zijn de klokken tegenwoordig ook in moderne kleuren te vinden, waardoor ze in vrijwel ieder interieur passen. Daarnaast kunnen de klokken worden gecombineerd met andere wanddecoratie voor een uniek effect.

Veel van onze moderne koekoeksklokken zijn uitgerust met volumeknop, waarmee u het geluid harder en zachter kan zetten. Daarnaast heeft elke moderne koekoeksklok een lichtsensor waarmee het gezang van de koekoek automatisch stopt wanneer het donker is. Wilt u ook dat de koekoek 's nachts zingt? Zet de klok dan naast een nachtlampje!

Progetti Koekoeksklokken

Progetti is een van de toonaangevende interieurontwerp bedrijven uit Italië. Voor de laatste 30 jaar heeft Progetti de beste ontwerpers bij elkaar gebracht en een uniek aanbod aan woonaccessoires op de markt gebracht. Progetti houdt van innoveren en daagt zichzelf graag uit om alledaagse objecten modern te laten ogen zonder dat ze hun functie verliezen, zoals de koekoeksklok.

De collectie van Progetti koekoeksklokken is erg gevarieerd, omdat alle ontwerpers de vrijheid hebben gekregen om hun product te ontwerpen. Hierdoor is er voor vrijwel iedereen een koekoeksklok die matcht met het interieur.

De levertijd van Progetti koekoeksklokken is 3 tot 4 weken, omdat de klokken speciaal voor jou worden gemaakt. Wilt u bijvoorbeeld liever witte wijzers hebben in plaats van zwarte wijzers? Voeg dit dan toe als opmerking bij de bestelling en dan is dat geen enkel probleem! Al de klokken van Progetti worden met de hand geverfd en zijn 100% afkomstig uit Italië.

Moderne koekoeksklok Progetti Nido 24 cm | €199,99
Moderne koekoeksklok Progetti 24K 54 cm | €449,99
Moderne koekoeksklok Progetti Crooked 52 cm €319.99
Moderne koekoeksklok Progetti CuCuBall 65 cm | 349.99
Moderne koekoeksklok Progetti Capri 44 cm | €294.99
Moderne koekoeksklok Progetti Double Q 11 cm | €354,99
Moderne koekoeksklok Progetti CùCùRùKù 30 cm wit | €304.99
Moderne koekoeksklok Progetti TuTu 12 cm | €314,99
Moderne koekoeksklok Progetti Double Q 35 cm | €439,99
Moderne koekoeksklok Progetti Uaigong 78 cm | €244.99
progetti klok
progetti koekoeksklok

Lemnos Koekoeksklokken

Het bedrijf Lemnos is vernoemd naar een Griekse eiland in het noordelijk deel van de Egeïsche zee. Volgens de Griekse methodologie zou Hephaistos, de god van de smeedkunst, op dit eiland terechtgekomen zijn. De eigenaar van het Japanse woonaccessoires bedrijf heeft samen met een aantal andere ontwerpers hard gewerkt om een hoge kwaliteit handgemaakte koekoeksklokken collectie aan de consument te leveren. De Lemnos koekoeksklokken staan bekend om hun minimalistische ontwerpen en gaan vele jaren mee.

lemnos klok
koekoeksklok modern  inspiratie
Bron: Instagram
lemnos pace
Moderne koekoeksklok Lemnos PACE 31 cm | €219,99
Dachs cuckoo lemnos
moderne klok
witte koekoeksklok
lemnos klok modern

Pirondini koekoeksklokken

De collectie van Pirondini kan omschreven worden als speels en modern en ligt in een lagere prijsklasse dan de Lemnos en Progetti collectie. Pirondini is gevestigd in de prachtige vallei Valtellina in het Noorden van Italië en is opgericht door de Italiaanse broers Donatella, Ambrogio en Giovanni Pirondini.

pirondini spiraal
Pirondini dark
Pirondini mondrian
klok inspiratie
Bron: Instagram
koekoeksklok
Bron: Instagram
Design klok Pirondini
klok pirondini
koekoeksklok styleachterover
tafelklok koekoek

Moderne koekoeksklok

Laat een reactie achter