Reparatie

We snappen dat een oude koekoeksklok veel emotionele waarde kan hebben en dat het daardoor moeilijk kan zijn om afscheid te nemen van de klok. Het is dan ook erg vervelend wanneer de koekoeksklok kapot gaat. Bent u momenteel nog aan het twijfelen of u uw oude koekoeksklok wil laten repareren of dat u toch een nieuwe klok wilt aanschaffen? Bij koekoeksklokonline.nl hebben we contact met verschillende klokkenmakers over het hele land. Al de klokkenmakers in ons netwerk zijn gespecialiseerd in mechanische uurwerken en een aantal van deze klokkenmakers kunnen u ook helpen met uw moderne koekoeksklok. Ook kunt u bij veel van deze klokkenmakers terecht voor een antieke (koekoeks)klok. Weet u nog niet zeker of de klok repareren de beste optie is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en dan gaan we samen opzoek naar de beste oplossing!

Onderhoud

Bent u al een aantal jaar in het bezit van een koekoeksklok en wil u er graag naar laten kijken? Ook dan kunnen de klokkenmakers in ons netwerk u helpen! Al onze leveranciers raden u aan om uw koekoeksklok eens in de 3 tot 5 jaar te laten controleren, zodat u zeker weet dat de mechanische onderdelen nog naar behoren werken. Neem vrijblijvend contact met ons op en we brengen u graag in contact met een klokkenmaker bij u in de buurt!

Installatie

Een aantal van onze koekoeksklokken zijn groot en kunnen ingewikkeld zijn om te installeren / op te hangen. Mocht u hulp nodig hebben bij de installatie van uw koekoeksklok of mocht u hulp nodig hebben met het verhuizen van uw koekoeksklok neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij gaan dan op zoek naar een vakman bij u in de buurt die u kan helpen om dit proces probleemloos te laten verlopen!

Klokkenmaker

Klokkenmakers in ons netwerk

Gelderland

Piet van Apeldoorn
Stationslaan 91
3844 GB Harderwijk
0341-434451
info@deklokkenmakervanapeldoorn.nl
www.deklokkenmakervanapeldoorn.nl

Groningen

Juwelier Draaijer
Blink 4
9981 AJ Uithuizen
0595-434600
info@juwelierdraaijer.nl
www.juwelierdraaijer.nl

Noord-Holland

Henk Houkes
Herenstraat 5
1741 BM Schagen
0224-299465
info@henkhoukes.nl
www.henkhoukes.nl

Zuid-Holland

Atelier Graumans
Jan Stuytstraat 36
2662 JB Bergschenhoek
010-5215984
info.tijdwijzers@gmail.com
www.tijdwijzers.nl

 

 

 

 

Bent u een klokkenmaker en wilt u de mogelijkheden om samen te werken bespreken? Neem dan contact met ons op!