Mensen blij maken met producten die moeilijk te verkrijgen zijn, dat is waar koekoeksklokonline.nl voor staat! De koekoeksklok is een product dat helaas niet meer op veel plekken te koop en dat is zonde voor al het vakmanschap dat hier bij komt kijken. Precies om die reden zijn we er zo trots op dat we zo'n breed assortiment aan koekoeksklokken (300+) op de Nederlandse en Belgische markt mogen brengen. Dat doen we met veel plezier en een goede service!

Inmiddels bestaat deze webshop, die wij samen met mensen uit de omgeving runnen, een aantal jaren en zijn we gevestigd in Dongen, een klein dorpje bij Tilburg. We hebben al veel mensen blij mogen maken met een unieke koekoeksklok en willen in het vervolg natuurlijk nog meer mensen bewonderen met onze klokken en service!

Behoud van de Zwarte Woud Cultuur

handgemaakte producten

Eigenlijk is alles wel veranderd in de laatste 300 jaar, echter is er in de techniek van de mechanische koekoeksklok zo goed als hetzelfde gebleven. Houtbewerkers en klokkenmakers hebben de kunst van de handgemaakte klokken beschermd door dezelfde mechanismes te gebruiken als vroeger. Bij ons kunt u er daarom zeker van zijn dat, als u een authentieke koekoeksklok wilt kopen, deze met de hand is gemaakt in het Zwarte Woud in Duitsland.

Als partner van VdS bieden wij enkel mechanische uurwerken met VdS-certifcaat aan. Dit houdt in dat elke klok met dit certificaat is gemaakt volgens de strenge richtlijnen van de Zwarte Woud klok associatie en verzekert dat de klok is gemaakt met dezelfde onderdelen als de koekoeksklokken van de 18e eeuw.

Ook de moderne koekoeksklokken zijn verbonden met de Zwarte Woud cultuur: alle Progetti koekoeksklokken hebben onderdelen van Engstler, een koekoeksklokkenfabrikant uit het Zwarte Woud in Duitsland. Verder worden ook deze klokken met de hand gemaakt en combineren ze de traditionele werkwijze met de hedendaagse technieken voor klokken met een minimalistisch, speels en uniek ontwerp!

Persoonlijke Service

De laatste jaren is er veel veranderd in de retailwereld. Vroeger werd u geholpen met uw keuze door een verkoper in een fysieke winkel die u alles over de producten kon vertellen. Dit veranderde met de opkomst van online winkelen en vanaf nu draait het voornamelijk om efficiëntie. We vinden het jammer dat er tegenwoordig weinig persoonlijk contact is tussen een bedrijf en de consument. De visie van koekoeksklokonline.nl is daarom om het persoonlijk contact met u, de klant, voorop te stellen. We snappen dat u het fijn vindt om te zien van wie uw een product koopt en dat al u vragen gewoon snel en goed worden beantwoord (zoals het hoort). Het is ons doel u écht te helpen in het maken van de juiste keuze en het persoonlijke contact in de fysieke winkel na te bootsen.

Dit persoonlijk contact en de leuke gesprekken motiveert ons om door te blijven gaan. Het is geweldig om te zien hoe onze klokken in allerlei interieurs worden verwerkt door onze klanten. Zo bevat ons instagram account prachtige foto's van indrukwekkende interieurs waarin onze koekoeksklokken een belangrijke rol spelen.