De verwachte leverdatum van Koekoeksklokonline.nl
Bij Koekoeksklokonline.nl doen we er alles aan om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren. Om u van een breed en gevarieerd assortiment te voorzien, worden al onze klokken rechtstreeks vanuit de fabrikant verstuurd. De verwachte leverdatum wordt bij het product aangegeven boven de bestelbutton. Indien een product met een langere levertijd in de bestelling is opgenomen dan versturen wij de bestelling in delen op. In dat geval ontvangt u dus meerdere pakketten. Wanneer de levertijd op de website onverhoopt afwijkt van de daadwerkelijke levertijd zullen wij u hierover informeren en voor een passende oplossing zorgen. Koekoeksklokonline.nl doet ten alle tijden haar uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen! 

Track & Trace: Volg u bestelling
Gezien onze verwachte leverdatums soms flink kunnen variëren in leverdatum, ontvangt u altijd een track & trace nummer via de mail. Een track & trace nummer stelt in staat om een pakketje in de gaten te houden via het volgsysteem van de postbezorger (DHL, GLS of DPD), dit werkt vrij eenvoudig. Het track & trace nummer wordt verzonden naar het mailadres dat u bij het afrekenen hebt opgegeven. Als u geen gebruik kunt maken van het track & trace nummer laat het ons dan weten door contact met ons op te nemen.  

Afwijkende levertijd
Betaal je via handmatige overschrijving? Dan kan het tot 3 werkdagen duren voordat de betaling bij ons binnen is en deze administratief is verwerkt. Wij versturen de producten wanneer wij de betaling hebben ontvangen. Op Nederlandse nationale feestdagen worden er geen bestellingen verstuurd en/of aangeboden.

Verzendkosten
Al onze koekoeksklokken en weerhuisjes worden gratis verzonden vanaf €49, zowel in Nederland als in België. Bij een bestelling onder de €49 bedragen de verzendkosten €9,90.

Levertijden buiten Nederland & België
Woont u niet in Nederland of België? Wij verzenden ook door heel Europa en de rest van de wereld! Dit is een gegarandeerde en snelle wereldwijde levering.  In het geval dat u een product voor buiten Europa besteld, dan helpen we u graag mee met het papierwerk. Europese landen hebben afwijkende levertijden variërend tussen 2 en 8 werkdagen. Landen buiten de Europese Unie kunnen een langere levertijd hebben.